PDA

View Full Version : View


BWP 5p
6th July 2009, 11:56
Please....please don't tell me it's MY computer......but is there something quite a bit different in the orientation of the forum today?:)

tensejed
6th July 2009, 12:01
looks the same to me but ive just a sip of coffee, so nothings looking correct yet

Lenster
6th July 2009, 12:36
Did your paid membership expire? Are all the advertisements showing?

jharback
6th July 2009, 12:44
Mine looks the same.

BWP 5p
6th July 2009, 12:49
Did your paid membership expire? Are all the advertisements showing?

Nope.....everything is compressed and there are large black columns. It's almost like everything has shifted.
Other sites seem to be ok:doh:doh:doh

cantolina
6th July 2009, 12:56
Looks ok on this end.... :dunno

Lenster
6th July 2009, 12:57
Nope.....everything is compressed and there are large black columns. It's almost like everything has shifted.
Other sites seem to be ok:doh:doh:doh

Is there any strange sounds coming from the top end?

BWP 5p
6th July 2009, 13:01
Is there any strange sounds coming from the top end?


hey.....maybe it's the Crank sensor:doh:doh:doh:doh

What jets are you running?:laugh:laugh

williamv1203
6th July 2009, 13:03
Nope.....everything is compressed and there are large black columns. It's almost like everything has shifted.
Other sites seem to be ok:doh:doh:doh

I see what you mean now. The panels down the left side seem to have gotten narrower as if there are different margins set in the layout preferences...

BWP 5p
6th July 2009, 13:14
I see what you mean now. The panels down the left side seem to have gotten narrower as if there are different margins set in the layout preferences...

THANK YOU ....THANK YOU .....THANK YOU :clap:clap:clap:clap:clap

I even re-booted thinking it was an issue with my start-up.....and it's still "skewed":doh

I sent a PM to Bert....or whomever!

williamv1203
6th July 2009, 13:21
THANK YOU ....THANK YOU .....THANK YOU :clap:clap:clap:clap:clap

I even re-booted thinking it was an issue with my start-up.....and it's still "skewed":doh

I sent a PM to Bert....or whomever!

Yeah, the panel that says ' eBay US/CAN Auctions' seems to have some of the top bar missing and some of the headings in it and others are missing parts also...

BWP 5p
7th July 2009, 13:00
Fixed on mine now!:shhhh:shhhh:shhhh

xlcruser
7th July 2009, 13:37
Are you using 92 octane?

83XLX
7th July 2009, 13:58
Mine had an extra panel on the right that pushed everything to the left. It's back to normal today, though.

BWP 5p
7th July 2009, 13:59
Are you using 92 octane?

Synthetic:p

cantolina
7th July 2009, 14:01
If you have a scroll-mouse, try this-

Hold down the Ctrl key and scroll the mouse...

snowman
7th July 2009, 14:05
If you have a scroll-mouse, try this-

Hold down the Ctrl key and scroll the mouse...


Cool trick, Chuck!!! Thanks...:geek:geek:geek

BWP 5p
7th July 2009, 14:25
Yep!:clap

But yesterday the spacing was off.......everything was shifted to the right and the "black" areas were much wider.Everything right with the world today though!!!!:clap:clap:laugh