PDA

View Full Version : arcade


Brad40
14th May 2007, 19:43
can't use the arcade. anyone know why ? i have mailed admin. but get no answers . anyones input will be welcome..

Wheezy
14th May 2007, 20:22
I cant use it either, I think you have to pay for membership to access it or something.

Ernest T Bass
14th May 2007, 20:42
Did any of you get this message?
Ernest T Bass, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.


I think its a premium membership thing
can I have some rep now
ETB

prettyponyofdoom
14th May 2007, 21:52
it IS a Team Membership thing. Probably because of the bandwidth usage, get out and ride!

bplinson
14th May 2007, 22:08
Yes, the arcade is open only to XL Forum Team Members.

For more info on becoming an XL Forum Team member please see this article: http://xlforum.net/vbportal/modules.php?name=Content&file=viewarticle&id=3