The Sportster and Buell Motorcycle Forum - The XLFORUM®
 

Go Back   The Sportster and Buell Motorcycle Forum - The XLFORUM® > SPORTSTER MOTORCYCLE ZONE > Sportster Motorcycle Electrical > Sportster Motorcycle Electrical and Ignition
XLF Blogs XLF Shout XLF Arcade XLF Disclaimer/Privacy Statement/Terms Of Use

Members Birthdays
Main Menu
Sponsored Links
 
 
Share Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 1st July 2010
jgcable jgcable is offline
Master Mechanic
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 268
Sportster/Buell Model: 883
Sportster/Buell Year: 1989
Reputation: 75
jgcable is an unknown quantity at this point
Default Bad Ignition Module Symptoms

I have a 1989 Hugger 883. Bone Stock.
I am thinking my ignition module is going bad or is at least intermittant.
I am interested in knowing if anybody has had an ignition module go bad and if so.. what were the symptoms.
Here are mine.
Bike starts instantly and within 5 minutes I can take off. Anywhere from immediately to 15 minutes later the bike INSTANTLY starts running like crap. Hesitation, surging and minor farting through the carb. Sometimes it clears itself up INSTANTLY and runs great from then on and other times it stays running like crap. I have replaced everything on the bike except for the ignition module and the pickup. I am thinking its the ignition module even though most people with a bad module don't experience these kinds of problems.
Reply With Quote
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Sponsored Links
All times are GMT +1. The time now is 15:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
XL Forum® - Linson Media LLC