The Sportster and Buell Motorcycle Forum RYCA Motors  

Go Back   The Sportster and Buell Motorcycle Forum > SPORTSTER MOTORCYCLE ZONE > Sportster Motorcycle Electrical > Sportster Motorcycle Electrical and Ignition
XLF Gallery XLF Classifieds XLF Blogs XLF Shout XLF Arcade XLF Disclaimer/Privacy Statement/Terms Of Use

Members Birthdays
Zanzibar, stvmike (60), Leroywulf (56), Erik (53), SoCal Harley (48), drew96 (36), Reverend_d (34)
Superbrace
Energy One Clutches
Bison Motorsports
Superbrace.com

RYCA Motors
Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 3rd June 2008
leogexx leogexx is offline
Biker
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 7
Sportster/Buell Model: 1200 C
Sportster/Buell Year: 1997
Reputation: 10
leogexx is an unknown quantity at this point
Default speedo /flasher problems

I just swapped my frame and tank . Now the speedo doesn't work and the signals do not flash .These both worked before the conversion . Signal lights come on but are constantly on with no flashing at all . What would control these two items ? Could it be a ground ?

Bike is a 97 1200 C
Reply With Quote
  #2  
Old 13th June 2008
leogexx leogexx is offline
Biker
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 7
Sportster/Buell Model: 1200 C
Sportster/Buell Year: 1997
Reputation: 10
leogexx is an unknown quantity at this point
Default

ideas anyone ?
Reply With Quote
  #3  
Old 13th June 2008
94Sporty's Avatar
94Sporty 94Sporty is offline
XL FORUM TEAM MEMBER
 
Join Date: May 2005
Location: San Diego
Posts: 705
Sportster/Buell Model: 883 XL converted to 1200
Sportster/Buell Year: 1994
Reputation: 3276
94Sporty is a jewel in the rough94Sporty is a jewel in the rough94Sporty is a jewel in the rough94Sporty is a jewel in the rough94Sporty is a jewel in the rough94Sporty is a jewel in the rough94Sporty is a jewel in the rough94Sporty is a jewel in the rough94Sporty is a jewel in the rough94Sporty is a jewel in the rough94Sporty is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by leogexx View Post
I just swapped my frame and tank . Now the speedo doesn't work and the signals do not flash .These both worked before the conversion . Signal lights come on but are constantly on with no flashing at all . What would control these two items ? Could it be a ground ?

Bike is a 97 1200 C
I can't think of one single thing that would cause both off the the top of my head. I would suggest that you pick one and troubleshoot it and then see if it fixes the other problem. Roger
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Custom Search

All times are GMT +1. The time now is 02:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
XL Forum - Linson Media LLC